Търсене
  • She said Yes!

Колко е важно да бъдеш... кум!


Какво ти трябва за една сватба - булка и кум. Колко е просто! Но и колко отговорно. Ролята на кума в една сватба наистина е сред най-ключовите и от решаващо значение за цялостното настроение и атмосфера на събитието, е той да я изиграе отлично. Ето няколко прости правила, който да Ви помогнат в подготовката едно отлично изпълнение.

1. Провалът в подготовката е подготовка за провал. Отделете време и обмислете внимателно задълженията Ви като кум. Обсъдете ги с младоженците, почерпете идеи в интернет.

2. Внимателно и целенасочено изгответе речта си. "Желая много здраве и щастие на младата двойка" или "Много се притеснявам и си забравих речта" е меко казано проява на неуважение към събитието на Вашите приятели.

3. Репетирайте речта (по възможност пред малка аудитория), както и стъпките за хорото, което обикновено, кумът води.

4. Подгответе си един-два тоста, които да вдигнете по време на сватбеното тържество. Не оставяйте DJ да е единственият, който да взема думата и да приветства младоженците и техните гости.

5. Изберете няколко подходящи момента от тържеството и обиколете масите, за да поздравите гости и роднини. Това винаги прави добро впечатление, а и те със сигурност ще Ви вдъхнат повече увереност, като Ви поздравят за добре свършената работа.

6. Ако сте по-креативните и изобретателни, подгответе изненада за младоженците. Вие познавате най-добре техните интереси и предпочитания и лесно можете да изберете да ги поздравите с песен, видео или флаш моб.

И запомнете - настроението е най-важният момент в една сватба. Погрижете се да има повече усмивки и веселба сред гостите, а всичко останало ще Ви се стори песен.


52 преглеждания0 коментари