Търсене
  • She said Yes!

10 идеи за различни сватби


1/ На това му казваме добро начало! :)

На сватба коктейлите няма как да дойдат в повече. Ето една чудесна идея за welcome drink и настаняване на гостите в едно.


2/Букетите, които не увяхват

Много булки искат за запазят букетите си от сватбата. Интересен вариант е неувяхващи рози или... букет от копчета. Те са артистични, шарени, красиви и внасят свежест в цялостния изглед на булката. Ако са направени от професионалсти могат да се превърнат в истинско бижу.

3/ Книгата с пожелания

Понякога тя може да се приеме като допълнителен ангажимент към гостите, които вече са измислили чудна картичка и се чудят какво оригинално нещо да Ви напишат. Можете да го поднесете като предварително приготвен пъзел с Ваши снимки и на гърба на всяко парче гостите могат да оставят свои съвсем кратки пожелания или просто да си поставят имената, като Ваши скъпи гости. Така усещането е, че те участват в общ подарък от всички гости и с желание ще се включат в него, а Вие можете да наредите пъзела после и да го закачите някъде в дома си за спомен.

4/Тематичен бар

Макар по нашите ширини това да не е много популярно, тематичният бар е идеален вариант да направите сватбата си малко по-нестандартна. Специално място за приготвяне на газирани алкохолни коктейли по Ваш вкус или бар с изкушаващи макарони биха внесли допълнителен колорит на специалния Ви ден.

5/ Дъжд от розови цветчета.

Една вълнуваща идея, в която могат да участват всички гости. Розовите цветчета са идеална алтернатива на ориза, защото падат по-леко, създават прекрасна атмосфера и не на последно място - няма как да попаднат дълбоко в прическата или роклята Ви.


6/GOPRO наздравица

На сватба всички снимат. Понякога и бъклицата. Това е идея за кума. Освен здравец и червен конец, може да сложи една go pro камера, която да запечата отпиването на всички гости на сватбата ! Видеото ще е страхотен спомен и един различен поглед на събитието.

7/ Книга с картички

Съберете всички десетки картички от Вашите любими хора и ги сглобете в компактна книжка. Така те ще се запазят за по-дълго в пълния си състав и ще можете да ги разгледате отново на годишнините от сватбата.


8/Посветете най-специалния си ден на роман или любима приказка.

Сватбата е приказен ден. Случват се вълшебства. Направете я дори още по-приказна, като изберете за тема някоя Ваша любима приказна история. Ние от She said Yes! сме големи почитатели на "Алиса в страната на чудесата" и то на нейния сюрреалистичен, шарен и сладък чар. Бихме Ви посъветвали да изберете приказката в нейния оригинал и избегнете максимално от интерпретацията на Дисни.

9/Светлина! Светлина!

Вълшебството идва със светлината - нежна, загадъчна магична. Може да е от стотици свещи, от закачени фенери, от златни гирлянди от светлинки или от светещи коктейлни маси, които могат да създадат различен тип уют на Вашето сватбено тържество. Артистичното осветление за сватба изисква известни средства и задължително трябва да се изпълни от професионалисти. Не се наемайте сами с подобна задача, защото резултата едва ли ще Ви хареса.

10/Камък , ножица, хартия...

Всички очакваме настъпването на булката. Моментът е точно след подписа на младоженеца. Той се връща на мястото си и докато се усети - хоп и е настъпен. Предлагаме Ви една алтернатива, в която никой не е изненадан. След подписа двойката може да разиграе "камък, ножица, хартия.." и така да избере кой ще "командва" в новото семейство. Подобна игра създава страхотно настроение и разчупва строгата обстановка в ритуалната зала.

11/БОНУС ИДЕЯ ЗА ГОСТИТЕ Който пее, зло не мисли

Тази идея е за гостите. Изберете песен, с която двойката има история. Сменете текста с нещо свързано с двойката. Съберете максимален брой хора, които да участват. Направете минимум 2 репетиции, за кураж. :)

Най-добре е да разпечатате текста и на самата сватба да подканите всички гости да се включат! Получава се страхотно, дори и пеенето да не е най-силната Ви страна.

Дори и да организирате една съвсем стандартна класическа сватба, тя със сигурност ще бъде оригинална и неповторима, защото е Вашата! <3

#веселасватба #идеи #сватба #изненада #организациянасватба #осветление #подарък

427 преглеждания0 коментари