Търсене
 • She said Yes!

Със сватбен агент е по-изгодно!


Често работата на сватбения агент/ агенция е забулена в мистерия в представите на младоженците. Услугата за организиране на сватба се приема за нещо необосновано скъпо, смята се за излишно похарчени пари за нещо, което можем и сами да направим. Затова днес бихме искали да Ви разкрием няколко тайни за работата със сватбен агент и да Ви дадем материал за размисъл защо има смисъл да използваме сватбена агенция.

Обикновено агенциите не публикуват цените си, тъй като всеки проект е много различен, а добрият сватбен агент трябва да е коректен от начало докрай. Услугата ‘’цялостна организация на сватба’ може да има десетки разновидности, които да променят значително ценовия ѝ клас. Липсата на цени не означава скъпа услуга, а означава точно ценообразуване. Добрият сватбен агент няма да Ви остави да чакате прекалено дълго, за да получите оферта, стига да му дадете точно Вашето запитване. Спокойно можете да изпратите запитване до няколко агенции и да се ориентирате в какви ценови граници се вписва Вашето планирано събитие. Когато получите оферта трябва да имате предвид следните неща, преди да се впуснете през глава да организирате сватбата си сами, за да спестите :

 • Добрият сватбен агент може да договори значително по-добри ценови условия за Вашият ден.

 • Добрият сватбен агент може да Ви препоръча проверени подизпълнители, от гледна точка на опита, който той има с тях.

 • Добрият сватбен агент ще е Вашият съветник по време на цялата организация на сватбата (често това е период около 7-8 месеца) и ще може да Ви даде компетентно мнение за Вашите идеи и за това как най-добре те могат да се впишат във Вашето събитие.

 • Добрият сватбен агент е просто връзката между Вашите мечти и идеи и реалното събитие - той няма да наложи своите концепция и стил за сватбеното Ви тържество.

 • Добрият сватбен агент ще Ви спести нерви в търсене на най-добрите декоратори, сладкари, водещи на изнесен ритуал и шивачи,гримьори, фризьори. Той ги познава лично.

 • Добрият сватбен агент ще направи подготовката за сватбата Ви едно вълнуващо пътешествие, на което Вие и Вашата половинка ще се насладите, и няма да искате да свършва.

 • Добрият сватбен агент ще Ви срещне с точните контрагенти и ще им зададе пред Вас точните въпроси, за да защити максимално Вашите интереси и да осъществи Вашата мечта.

 • Добрият сватбен агент няма да Ви отнема сладката страна на трескавата подготовка, а само ще насочва пътя Ви, за да не преживявате изнервящата част от нея.

 • Добрият сватбен агент е организиран и мисли за всичко, за абсолютно всичко! Няма да се налага да се тревожите дали не закъснявате с нещо, дали не сте пропуснали нещо или дали сте направили достатъчно, защото от самото начало Вие сте направили всичко необходимо, наемайки добър сватбен агент.

 • Добрият сватбен агент е магьосник! Той ще намери всичко, за което си мечтаете, стига да му дадете малко време.

 • Добрият сватбен агент ще Ви даде оферта от самото начало, за да знаете колко ще струват неговите услуги и няма да има изненада. Реално 50% от неговия хонорар ще бъде компенсиран от отстъпките, които той ще договори с Вашите контрагенти.

 • Добрият сватбен агент си заслужава, защото Вие заслужавате да изживеете една вълшебна, сладка, романтична, вълнуваща подготовка за Вашият сватбен ден!

Да поверите мечтаната си сватба в ръцете на друг човек не е лесно. Изборът на агент е избор на доверен човек, а защо не и приятел. С него споделяте вълненията си за един от най-незабравимите моменти в живота си. Затова изберете добър сватбен агент! Някой, който умее и обича да работи с хора. Изберете си агент, на когото усещате, че можете да се доверите.

#сватбенаагенция #организация #изгодно #сватба

284 преглеждания0 коментари