Търсене
  • She said Yes!

“Захвърли ти балната си рокля навън” - за trash the dress фото сесиите


Блазни Ви идеята да направите trash the dress фото сесия? Но също така искате да запазите приказно красивата си сватбена рокля. Възможно ли е да направите и двете? Да, ето как.

Ако фотографът Ви предложи снимки на предимно сухи локации, нямате повод за притеснения - в химическото могат да почистят почти всичко. А винаги можете да използвате допълнителен кринолин, който да повдигне роклята, така че да не се изцапа.

Нека името не ви подвежда - trash the dress фото сесиите не означават непременно въргаляне в калта. Каквато и локация да изберете, не се тревожете. Специалистите в химическото чистене могат да се справят с петна от храна, вино, трева, мазнина, пръст. Но все пак, ако сте се спряли на пейнтбол фото сесия, уверете се, че боята е на водна основа. Също така изкуствените материи се почистват по-лесно от коприната, например. Петната върху естествените материи действат като боя, която прониква в тъканите.

Ако искате да съхраните сватбената си рокля за поколенията напред, внимавайте най-много със снимките във вoда. Освен, ако роклята Ви не е от изкуствена материя, като полиестер, внимавайте с гмуркането. Естествените материи, като памук, лен и коприна, се свиват лесно, особено в топла вода.

Съществува и друга опасност за копринените рокли - веднъж намокрени, е почти невъзможно да отстраните всички гънки. Така рискувате вместо да съхраните своята haute couture рокля, да приберете в гардероба си просто един смачкан чаршаф. И все пак някои видове коприна понасят по-добре водата от други. Копринените шифон и органза могат да бъдат спасени след една TTD фото сесия. Добра идея е да се консултирате предварително със специалист в химическото.

Съветваме Ви да прочете внимателно етикета на роклята преди да се впуснете в една вълнуваща фото сесия. Ако материята е 100% полиестер, не се колебайте да скачате с парашут, да карате колело или да експериментирате с малко цвят. Освен ако не скъсате или запалите роклята, пораженията по нея могат да бъдат поправени. Внимавайте единствено с треските - малките се отстраняват трудно и ще останат завинаги “пришити” за роклята.

Колкото и нестандартна и щура идея да имате, не се колебайте да развихрите фантазията си - снимките ще си заслужават! За какво Ви е просто една хубава рокля в гардероба пред емоциите, които следсватбената фото сесия ще ви донесе.

#trashthedress #фотосесия #забавнафотосесия #следсватбенафотосесия #булчинскарокля #булка

95 преглеждания0 коментари