Търсене
 • She said Yes!

Сватбен брифинг за булките на 2020


Здравейте, булки!

Омръзна ли ви да се чудите какво да правите? Стискате ли палци всичко да приключи по-скоро и да се продължите с трескавата подготовка по така желаната сватба? Решихме да споделим нашето мнение по въпроса.

Преди да започнем, бихме искали да направим следното уточнение. За нас 2020 започна изключително успешно. Имахме рекорден брой поръчки на сватбени покани, събития за декорация и събития за цялостна организация.

Благодарим !!

Очаквахме 2020 да е една много успешна година. Както всеки сватбен агент, ние имаме план B, C и D за почти всеки елемент на сватбата, но нямахме нищо подготвено за ситуация на световна пандемия.

В последните седмици говорихме с нашите булки и разсъждаваме над следните точки, които считаме за редно да споделим.

 • Пандемията няма да си отиде толкова бързо. Колкото и леко да мине тя през страната ни, за което всички се молим, този вирус ще остане в обществото ни и макар и в по-малка сила ще бъде заплаха за възрастните хора и хората с усложнения. Разбира се може би ще се открие ваксина, но прогнозите са това да стане в срок поне една година.

 • Голяма част от хората ще бъдат финансово затруднени. Дори и вие да упражнявате професия, която ви позволява работа от вкъщи и да получавате пълното си възнаграждение, едва ли това е ситуацията за всичките ви гости. Сватбата е ангажимент не само за вас, а и за Вашите гости и би било добре да могат спокойно да приемат поканата Ви.

 • Част от гостите Ви вероятно ще бъдат от чужбина и ще са пропътували стотици километри и ще преминали през различни летища преди да дойдат на Вашето тържество.

 • Някои гости все пак ще предпочетат да не присъстват на събития със 100+ души.

Струва ли си наистина?

Струва ли си да треперите какво ще е положението на вашата дата, да се чудите колко от Вашите гости ще могат да присъстват и ще се чувстват комфортно да приемат поканата Ви. И какво тържество би било, ако през по-голямата част от времето наблюдавате кой е отишъл да си побъбри с баба ви и дали не стои прекалено близо.

Ние вярваме, че сватбата е неповторимо изживяване и наистина е най-щастливия ден, който не бива да е помрачен от нищо. Смятаме, че независимо какъв тип сватба сте избрали да организирате, не бива да го правите половинчато, а за съжаление до голяма степен това се получава в условия на пандемия.

Не бихме искали да ви убеждаваме в нищо. Нашият сектор е много засегнат от тази пандемия и буквално бизнеси градени от нулата са изправени пред фалит ако няма сватбен сезон.

Но със сигурност трябва да помислите добре. Помислете по следните аспекти за отлагане на сватбата.

 • Сватбите за 2021 не се очаква да са по-малко и съответно датите за 2021 се изчерпват. Помислете бързо и не се бавете с решението да отложите тържеството си, защото може желаните дати в избрания ресторант вече да са заети.

 • Кои са свободните дати на избрания ресторант? Склонни ли са да промените датата си за есента или за 2021ва? Повечето уважаващи себе си локации имат изградена политика за промяна на датата и реагират адекватно! Благодарим им от сърце, че бяха преди всичко хора, а после бизнесмени.

 • Проблем стои и с цветята. Наши партьори коментират, че не е ясно как ще се развие ситуацията с търговията на цветя.

 • Не е страшно да се промени датата. Наистина! Дори и да не използвате агенция, просто трябва да организирате комуникацията си правилно

 • Избор на дата според свободните на избраната локация

 • Контактуване на всички подизпълнители за потвърждаване на новата дата. Промени, ако са необходими.

 • Обяваване на новата дата – по телефона, онлайн, нови покани, т.н

 • Да, неприятно е, но помислете и от хубавата страна. Ако за нещо не ви е стигнало времето или сте искали да добавите нещо към тържеството си, сега имате възможността да изпипате всичко. Да, подготовката на сватбата е нещо много вълнуващо и няма нищо толкова лошо да се проточи малко.

 • Подгответе се за истински празник, на който ще се отдадете напълно на тържеството , без да се налага да се тревожите колко от гостите ви са били съвсем здрави, дали са пътували в последните дни и дали все пак някой не е донесъл нещо на празника дори без да подозира.

 • Ако сте набелязали 2020 за Вашата година, винаги можете да сключите граждански брак, а да отложите тържеството за по-натам.

И най-важното ! Помнете! Вие отлагате сватбата си, не любовта си!

Както често сме казвали, ние взаимно се избираме с нашите булки и за пореден път ужасно се гордеем с тези момичета, които проявиха отговорност и трезва мисъл и отложиха тържествата си.

Бъдете здрави, всичко друго е поправимо! <3

She said Yes!

PS. Тъй като сватби се отменят в целия свят, решихме да отправим едно предизвикателство към всички, които са отменили сватбите си. Предизвикваме Ви да участвате, за да си създадем малко повече положителни емоции и вълнения.

Our LOVE is not postponed challenge

УЧАСТВАЙТЕ!

#сватба #отлаганенасватба #2020 #булкитена2020 #covid19 #коронавирус

69 преглеждания0 коментари