Цялостно организиране на сватба

Вярваме, че организацията на една сватба е предвестник на семейния живот и тя трябва да носи радост и вълнение. Бихме искали да се насладите истински на процеса по организацията, като споделите идеите си, разкажете за любимите си неща, изпробвате различни аромати, цветове и вкусове, докато рисуваме заедно Вашата мечтана сватба.

Цялостно организиране на една сватба включва планирането, организацията, координацията и изясняването на всички детайли, свързани с Вашия сватбен ден - от избора на дата до получаването на готовите снимки от събитието. Създали сме успешна система за планиране , така че всичко да стане навреме, предлагайки максимална гъвкавост и откликвайки на Вашите желания.

Опитът ни е научил, че организацията на всяка сватба изисква свой индивидуален подход, затова ще Ви предложим персонализирана услуга, изцяло съобразена с Вашия график и желания, като ще се стремим да направим нещо ново, защото вярваме, че всяка сватба е неповторима!

 

В рамките на тази услуга, включваме и координация в деня на сватбения денЩе бъдем наблизо, за да извървим с Вас сладките стъпки в най-вълшебния ден и да сме сигурни, че всичко е перфектно, точно както сте си го представяли.

Накратко услугата включва:

 • Попълване на сватбена анкета за предварителна информация за събитието.

 • Среща с Вас, на която да се запознаем, да ни разкажете повече за Вас и как си представяте Вашето събитие.

 • Стартиране на работа с изготвяне на сватбен бюджет, календар, график и проект за събитието.

 • Периодични срещи, съобразени с Вашия график, за избор на подизпълнители.

 • Консултация по всички въпроси, свързани със сватбата – от избор на дата за сватбата до следсватбен подарък за кумовете и дестинация за меден месец. Ние ще сме на Ваше разположение да направим всичко по Ваш вкус!

 • Подарък - Координация и в деня на събитието до последния ритуал.

Цена: Моля, изпратете Вашето запитване, за да изготвим цена на услугата, според Вашите нужди.

Частично организиране на сватба

Ако сте започнали организацията на Вашата сватба, но имате затруднения с довършването ѝ, можете да разчитате на нас. Ще се постараем бързо да се запознаем с Вашата идея и да придадем нужния блясък и подкрепа там, където е необходимо.

Цена: Моля, изпратете Вашето запитване, за да изготвим цена на услугата, според Вашите нужди.

 

Изнесен ритуал

Според нас изнесеният ритуал трябва да вълнува и да приветства младото семество  на прага на тяхното общо начало. Ние предлагаме изнесен ритуал по индивидуален сценарии, който да е специално съобразен с историята, интересите и дори шегите на двойката. Подготвяме ритуала заедно с младоженците или с кумовете, ако младоженците искат той да е изненада за тях. Стремим се да внесем нужната тържественост и празничност, за да остави незабравим спомен както у младоженците, така и у гостите на сватбата.

Предлагаме Ви:

 • Изнесен ритуал по класически или индивидуален сценарий

 • Аранжиране на сватбена арка, украса на столове, празнични чаши и шампанско.

 

Цена: Моля, изпратете Вашето запитване, за да изготвим цена на услугата, според Вашите нужди.

 

Подготовка за Кум

Предстои Ви да сте кум?  Това е голяма чест, но и може би най-отговорната роля в една сватба. От Вас се очаква да сте движещата сила и заряда на тържеството! Ако не ви бива много по речите, ако не се чувствате сигурни в тостовете и кумските хора, ние можем да Ви помогнем да усъвършенствате своите умения и да изпълните блестящо и запомнящо се своята роля.

 • Изготвяне на кумска реч

 • Подготовка на няколко кумски тостове

 • Подготовка на кума за няколко народни хора

 • Идеи за кумска изненада за младоженците

 

Цена: Моля, изпратете Вашето запитване, за да изготвим цена на услугата, според Вашите нужди.