За нас

Ние в сватбена работилница She said Yes! сме млад и сплотен екип, чиято мисия е да подготви и организира Вашето събитие отначало докрай, така че за Вас да остане единствено насладата и удовлетворението от този специален ден.

Детайлите са от значение

За успешната подготовка и провеждане на една сватба, от ключово значение е всеки един да си свърши добре работата. Нашата мрежа от контакти се състои от доказали се във времето професионалисти, които ние ще ангажираме за цялостната организация на Вашия специален ден.

Как започна всичко

Със сватби, разбира се! Много сватби - все хубави, щури и различни! Да, всички в екипа ни са омъжени. Докато подготвяхме сватбите си, което беше преди доста години, постоянно се сблъсквахме с установите стандарти , вече изработени каталози с покани и конкретни параметри, в които трябваше да впишем тържествата си. Очакваше се да имаме цвят на сватбата, беше трудно да намерим покани или някой който да иска да изработи покани по наша идея и подредбата на елементите на тържеството също трябваше да са в установен ред.

Така се роди She said Yes! - агенцията, в която вие определяте как да изглежда и как да протече Вашата сватба! Изработваме покани, декорация и дори организация по идея на нашите булки.

 

 

 

Правим това с огромно желание и много старание.

Държим на точността, прецизната работа и откровения диалог, защото нашата мисия е да бъдем точния инструмент, с който булките да организират сватбите си така, както си ги представят, както са ги сънували. Стремим се да не налагаме стилове, препоръки, подизпълнители и цветове и дотук това ни носи само качествени контакти с прекрасни професионалисти.

И не работим на всяка цена.  Избираме булките си както те избират нас, защото вярваме, че успешната подготовка на едно тържество изисква доверие, уважение, пасване на характерите и задължително трябва да носи удоволствие!